Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019


                                                                                  

Η Λαϊκή Συσπείρωση Αλίμου καταδικάζει τον αυταρχισμό της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και την επίθεση των ΜΑΤ σε εκπαιδευτικούς κατά τη διάρκεια της απεργιακής κινητοποίησής τους, στις 11.01.2019, για το νέο τρόπο διορισμού που έχει εξαγγείλει ο Υπ. Παιδείας.
Από την επίθεση των ΜΑΤ τραυματίστηκαν ο βουλευτής του ΚΚΕ, Γιάννης Δελής και το μέλος του ΔΣ της ΔΟΕ και στέλεχος του ΠΑΜΕ, Θεοδώρα Δριμάλα.

Σήμερα είναι επιτακτικό όσο ποτέ ο κοινός αγώνας γονιών-εκπαιδευτικών-μαθητών για μαζικούς διορισμούς κάθε μέσο.
Κοντά στους χιλιάδες εκπαιδευτικούς, μόνιμους και αναπληρωτές, όσοι συμπορεύονται με τη Λαϊκή Συσπείρωση, θα είναι στην πρώτη γραμμή των αγώνων για την μόρφωση μόνιμων εκπαιδευτικών, για κτιριακές υποδομές, σχολεία, μόρφωση που θα καλύπτει τις σύγχρονες ανάγκες της νέας γενιάς.

Η κυβερνητική βία και καταστολή δεν πρόκειται όχι μόνο να μας φοβίσει , αλλά αντιθέτως θα μας πεισμώσει ακόμα περισσότερο ! Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει να βγάλει μέχρι τέλους τη «βρώμικη δουλειά» για την οποία «επιλέχθηκε» και για αυτό χρησιμοποιεί
των παιδιών μας.

Με τη μαζική τους συμμετοχή στις απεργιακές συγκεντρώσεις στέλνουμε το μήνυμα πως καμία «ψήφο εμπιστοσύνης» δεν πρόκειται να δώσουμε στην κυβέρνηση και την πολιτική της. Χρειάζεται τώρα να καταδικαστούν μαζικά οι πολιτικές και τα κόμματα που υπερασπίζονται την ελαστική εργασία, τη δουλειά χωρίς δικαιώματα, τις κατευθύνσεις της Ε.Ε. για πιο φθηνούς και ευέλικτους εργαζόμενους.