Κυριακή 7 Ιουνίου 2020

Πάιατ και στον Άλιμο

Στις 5 Ιούνη πραγματοποιήθηκε στον Άλιμο φιέστα με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος». Εκεί συγκεντρώθηκαν εκπρόσωποι της Τοπικής Διοίκησης, ο υπουργός Εσωτερικών της κυβέρνησης της Ν.Δ και ο πανταχού παρών Πάιατ.

Στη φιέστα αυτή εγκαινιάστηκε ένας νέος πολυχώρος ανταποδοτικής ανακύκλωσης στην Α΄ Ακτή Αλίμου.
Ο εκπρόσωπος του ιμπεριαλισμού δεν αφήνει ευκαιρία να πάει χαμένη. Τα σκουπίδια είναι «χρυσός» και αποτελούν πεδίο λαμπρό για το κεφάλαιο. Ο Πάιατ εκπροσωπώντας συμφέροντα του κεφαλαίου στις ΗΠΑ, δηλώνει με την παρουσία του το ενδιαφέρον των ιμπεριαλιστών για επενδύσεις στο συγκεκριμένο πεδίο.
Είναι παράλληλα προκλητική η παρουσία και το δήθεν ενδιαφέρον για το περιβάλλον από τους ιμπεριαλιστές. Είναι αυτοί που ευθύνονται για οικολογικά εγκλήματα σε διάφορες χώρες με τους βομβαρδισμούς, με κορυφαίο γεγονός τη ρήψη των ατομικών βομβών σε Χιροσίμα και Ναγκασάκι. Δεν έχουν καμιά δουλειά και η παρουσία τους προκαλεί τα αντιιμπεριαλιστικά αισθήματα του λαού μας.
Ο λαός πρέπει να ξεσηκωθεί να μην πατήσει άλλο στον Άλιμο ο Πάιατ και σε καμία άλλη πόλη της Ελλάδας. Να βρίσκει πάντοτε μπροστά του ένα ξεσηκωμένο λαό, που θα βροντοφωνάζει, έξω οι βάσεις και οι φονιάδες των λαών
Λ.Α
Αναδημοσίευση απο 902.gr