Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020

Παρέμβαση στο Ασκληπιείο της Βούλας στο πλαίσιο της πανελλαδικής πανυγειονομικής απεργίας

Παρέμβαση στο Ασκληπιείο της Βούλας στο πλαίσιο της πανελλαδικής πανυγειονομικής απεργίας στις 16 Ιούνη πραγματοποίησαν μαζικοί φορείς της περιοχής και συγκεκριμένα, η Ομάδα Γυναικών Γλυφάδας, το Παράρτημα Νοτίων του Συνδικάτου Επισιτισμού - Τουρισμού Αττικής, η Ομάδα Γυναικών Αλίμου, η Ένωση Γυναικών Αργυρούπολης, ο Σύλλογος Δημοκρατικών Γυναικών Ν. Σμύρνης και το Σωματείο Συνταξιούχων Γλυφάδας - Αργυρούπολης - Ελληνικού.

Οι μαζικοί φορείς μοίρασαν ανακοινώσεις για την προστασία της υγείας των λαϊκών οικογενειών, εκφράζοντας τη συμπαράστασή τους στον δίκαιο αγώνα των υγειονομικών. Συνομίλησαν με ασθενείς και υγειονομικούς, ανέδειξαν τις ευθύνες της σημερινής κυβέρνησης της ΝΔ, αλλά και των προηγούμενων κυβερνήσεων που με την πολιτική τους εφαρμόζουν και προωθούν τις κατευθύνσεις της ΕΕ που εμπορευματοποιεί περαιτέρω την Υγεία.
Δήλωσαν ότι αρνούνται να πληρώσουν «τα σπασμένα» της νέας κρίσης για να θησαυρίζουν εφοπλιστές, τραπεζίτες και βιομήχανοι. Έδωσαν υπόσχεση για κλιμάκωση της αγωνιστικής τους δράσης το επόμενο διάστημα για ένα ενιαίο σύστημα δημόσιας και δωρεάν Υγείας και για δωρεάν πρόσβαση για όλους στην Υγεία, στην Πρόνοια και το Φάρμακο.