Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ Στην κάλπη με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ, δύναμη στη δύναμή σας, στη δική σας φωνή


Στο κατάμεστο κινηματοθέατρο της Καλλιθέας «Καλυψώ» μίλησε σήμερα το βράδυ ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, σε πολιτική συγκέντρωση που διοργάνωσε η ΚΟ Καλλιθέας του Κόμματος.

Ο χώρος γέμισε ασφυκτικά μέσα και έξω από τις εισόδους, από ανθρώπους κάθε ηλικίας, παρά την αλλαγή του χώρου της εκδήλωσης την τελευταία στιγμή λόγω των καιρικών συνθηκών.

Με το σύνθημα «Ισχυρό ΚΚΕ - Αντεπίθεση λαέ», εργαζόμενοι, υπάλληλοι, αυτοαπασχολούμενοι, νέοι και συνταξιούχοι έδωσαν το στίγμα της εκλογικής μάχης, για ενίσχυση του Κόμματος σε όλες τις κάλπες.

Στην εκδήλωση μίλησαν ακόμα ο Γιάννης Βακαλόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Καλλιθέας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» (δείτε εδώ βίντεο και διαβάστε αναλυτικά), η Ρούλα Ελευθεριάδου, υποψήφια ευρωβουλευτής του ΚΚΕ (δείτε εδώ βίντεο και διαβάστε αναλυτικά), και  η Χαρά Παπαδοπούλου, μαθήτρια της Γ' Λυκείου και υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» (δείτε εδώ βίντεο και διαβάστε αναλυτικά).


Παρευρέθηκαν επίσης η Λουίζα Ράζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφια ευρωβουλευτής, και η Βασιλική Αράπη - Καραγιάννη, επίσης υποψήφια ευρωβουλευτής. Ακόμα, υποψήφιοι δήμαρχοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» από τις νότιες συνοικίες της Αθήνας με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, καθώς και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι, ανάμεσά τους η ηθοποιός Νικολέτα Βλαβιανού, ο πανεπιστημιακός Μάνος Σαριδάκης και ο Βασίλης Δημόπουλος, πρώην δημοτικός σύμβουλος Καλλιθέας και πρώην επικεφαλής του συνδυασμού του Κόμματος.