Σάββατο 1 Ιουνίου 2019


Ανακοίνωση της Κομματικής Οργάνωσης Αλίμου του ΚΚΕ για το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών, του Α' γύρου των Περιφερειακών και Δημοτικών Εκλογών και για το Β’ γύρο των Περιφερειακών εκλογών.


Η Κομματική Οργάνωση Αλίμου του ΚΚΕ χαιρετίζει τα μέλη, τους φίλους και οπαδούς, τους συνεργαζόμενους και τους ψηφοφόρους του Κόμματος και της ΚΝΕ, που έδωσαν τη μάχη, συστρατεύτηκαν και συνέβαλαν στην ενίσχυση του ΚΚΕ, της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Περιφέρεια Αττικής και στο Δήμο Αλίμου.
Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους έκαναν αυτό το βήμα για πρώτη φορά, τους νέους και τις νέες που έδωσαν την πρώτη τους ψήφο στο Κόμμα μας.
Το ΚΚΕ θα αξιοποιήσει τους εκλεγμένους Ευρωβουλευτές, τους Περιφερειακούς Συμβούλους και την εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλο στο δήμο του Αλίμου για να δυναμώσει το εργατικό - λαϊκό κίνημα απέναντι σε κάθε αντιλαϊκή κυβερνητική και ευρωενωσιακή πολιτική, στα μνημόνια διαρκείας που είναι εδώ, στη φοροληστεία, στην επίθεση στους χώρους δουλειάς, στο χαράτσωμα των οικογενειών για τον αθλητισμό και τον πολιτισμό, στις ελλείψεις σε σχολεία - παιδικούς σταθμούς – και νοσοκομεία.
Για να διεκδικήσουμε πιο μαχητικά αυτά που αξίζουν σε εμάς και τα παιδιά μας, κόντρα στις λογικές της διαχείρισης της φτώχειας και των στόχων σταθερότητας και ανάκαμψης που θέτουν ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ και τα άλλα αναχώματα. Αυτοί οι στόχοι αφορούν στο μεγάλο κεφάλαιο και όχι στο λαό.
Στο δεύτερο γύρο των Περιφερειακών εκλογών στην Αττική δεν δίνουμε λευκή επιταγή στους εκπροσώπους των αστικών κομμάτων  (Δούρου-Πατούλη) που  διαγκωνίζονται αυτήν την εβδομάδα για το ποιος θα έχει το πάνω χέρι στην εφαρμογή της ίδιας αντιλαϊκής ατζέντας.
Δεν αλλάζουμε την ψήφο που δώσαμε στη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ την περασμένη Κυριακή!
Εκφράζουμε την αντίθεση μας σε όλους τους ρίχνοντας λευκό ή άκυρο στην κάλπη.
Όλοι τους θα μας βρουν απέναντι, από θέση μαχητικής λαϊκής αντιπολίτευσης στις αντιλαϊκές επιλογές τους. 
Καλούμε όλους όσους δίστασαν στις Ευρωεκλογές να κάνουν το βήμα, όσους ψήφισαν και αυτή τη φορά με «κρύα καρδιά» τα υπόλοιπα κόμματα, να κάνουν τώρα την πραγματική διαφορά ενισχύοντας το ΚΚΕ στο λαϊκό κίνημα και στη Βουλή.
Αυτή είναι και η μόνη κερδισμένη ψήφος για το λαό, που θα δώσει χαμόγελο και πραγματική ελπίδα!
Μπροστά στις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιούλη ο λαός του Αλίμου έχει την ευκαιρία να δώσει ένα ηχηρό μήνυμα!
Για να υπάρχει μια πραγματική λαϊκή αντιπολίτευση απέναντι σε όποια επόμενη κυβέρνηση προκύψει - ιδιαίτερα απέναντι στην άνοδο της ΝΔ, για να υπάρξει επαγρύπνηση και ετοιμότητα για τα επικίνδυνα σχέδια των ΗΠΑ - ΝΑΤΟ και τους ανταγωνισμούς στην περιοχή, στους οποίους συμμετέχει ενεργά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, με την ουσιαστική συμφωνία της ΝΔ, των άλλων αστικών κομμάτων, αλλά και για να μπει πραγματικό τείχος στο φασισμό - ναζισμό, στον εθνικισμό και το ρατσισμό. Τώρα, όλες και όλοι στη μάχη για την ενίσχυση του ΚΚΕ στις βουλευτικές εκλογές στις 7 Ιούλη!
Κομματική Οργάνωση Αλίμου του ΚΚΕ