Κυριακή 23 Ιουνίου 2019

Περιοδεία των υποψήφιων βουλευτών του ΚΚΕ Θ. Χιώνη και Αλ. Κορωνάκου



Κλιμάκιο του ΚΚΕ περιόδευσε την Πέμπτη 20 Ιούνη, στην αγορά της οδού Θουκυδίδου στον Άλιμο, με επικεφαλής τους υποψήφιους βουλευτές Νότιου Τομέα Αττικής Θοδωρή Χιώνη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και Αλέξανδρο Κορωνάκο, υποπλοίαρχος Πολεμικού Ναυτικού ε.α.
Οι υποψήφιοι βουλευτές συζήτησαν με τους μαγαζάτορες και με τους υπαλλήλους στα εμπορικά καταστήματα, για την ανάγκη ισχυροποίησης του ΚΚΕ στις εκλογές της 7ης Ιούλη, που αποτελεί τη μόνη δύναμη που είναι σταθερά δίπλα σε επαγγελματίες και εργαζόμενους, δίπλα σε όσους βρίσκονται υπό την απειλή των κατασχέσεων και των πλειστηριασμών.
Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη - συζήτηση της Κομματικής Οργάνωσης Αλίμου του ΚΚΕ σε μεζεδοπωλείο της περιοχής, με ομιλητή το Θ. Χιώνη.
Στην ομιλία του, ο Θ. Χιώνης ανέδειξε ότι στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές κρίνεται το πόσο ισχυρό θα είναι το ΚΚΕ, δηλαδή εκείνη η δύναμη που είναι σταθερά μπροστά στα δύσκολα, που δεν εγκαταλείπει ποτέ τον αγώνα των εργαζομένων για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών τους. Διότι, η καπιταλιστική ανάπτυξη που «υπόσχονται» ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, θα προκύψει μέσα από την ένταση της εκμετάλλευσης των εργαζόμενων, μέσα από τον καθημερινό τους μόχθο.
Τη συζήτηση απασχόλησε το πώς θα αξιοποιηθούν όλες οι μέρες μέχρι τις 7 Ιούλη, για να βγει ενισχυμένο το ΚΚΕ μέσα από τη μάχη των βουλευτικών εκλογών. 
Οι παρευρισκόμενοι, στις παρεμβάσεις τους τόνισαν ότι το ΚΚΕ χρειάζεται να δυναμώσει, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσει ο λαός να δώσει τη μάχη για να αποτρέψει την αντιλαϊκή πολιτική, που θα εφαρμόσει όποια κυβέρνηση και αν εκλεγεί στις επερχόμενες εκλογές.