Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2020

Λαϊκή Συσπείρωση Αλίμου: Οι ναζί εγκληματίες δεν έχουν θέση στο δημοτικό συμβούλιο του Αλίμου

 



Οι ΝΑΖΙ εγκληματίες δεν έχουν θέση στο δημοτικό συμβούλιο του Αλίμου !

 

Στις 7 Οκτώβρη το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας, με ομόφωνη απόφασή του, έκρινε τη Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση και την ηγεσία της ως ένοχη για την κακουργηματική πράξη της διεύθυνσης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση. Κίνητρο δε της εγκληματικής της δράσης αναγνωρίστηκε η ναζιστική της ιδεολογία. Η απόφαση αυτή δικαίωσε τις χιλιάδες λαού που διαδήλωναν σε όλη την Ελλάδα απαιτώντας οι ναζί εγκληματίες να βρεθούν στη φυλακή, παρόλο που οι ποινές τους δεν ήταν οι μέγιστες δυνατές.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Αλίμου, αμέσως μετά την καταδικαστική απόφαση, κάλεσε τη Δημοτική Αρχή και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου να κινηθούν άμεσα, ώστε να αποκλειστεί και να μην εκπροσωπείται με κανένα τρόπο στο Δημοτικό Συμβούλιο και τις επιτροπές, ο σύμβουλοςτου συνδυασμού που στηρίχτηκε επίσημα από το ναζιστικό, εγκληματικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής και εκλέχτηκε με το συνδυασμό Ελληνική Αυγή.

Ο συγκεκριμένος σύμβουλος δεν μπορεί να κρύβεται πίσω από τη δήθεν ανεξαρτητοποίηση του, όταν μάλιστα πριν λίγους μήνες ο ίδιος δήλωνε κατηγορηματικά ότι η Χρυσή Αυγή και η Ελληνική Αυγή είναι ακριβώς το ίδιο. Δεν μπορεί σήμερα να μας παρουσιάζεται ως ανεξάρτητος, αυτός που απειλούσε «θεούς και δαίμονες» ότι θα έντυνε το περίπτερο της Ελληνικής Αυγής με σημαίες της Χρυσής Αυγής στη διαπαραταξιακή επιτροπή τον Ιούνη του ‘19, όταν δεν δόθηκε χώρος για να στήσει εκλογικό περίπτερο η Χρυσή Αυγή στον Άλιμο μετά από την παρέμβαση των εκπροσώπων του ΚΚΕ.

Τι απάντηση έδωσαν στο αίτημα της Λαϊκής Συσπείρωσης οι παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου;  Με την εξαίρεση ενός Δημοτικού Συμβούλου της μειοψηφίας και παρά τις επί μέρους διαφοροποιήσεις δεν στήριξαν το αίτημα της Λαϊκής Συσπείρωσης,  κρύφτηκαν πίσω από  το «θεσμικό κενό» που υπάρχει και τελικά όχι μόνο επέτρεψαν στον εκπρόσωπο της Ελληνικής Αυγής να προβεί, για ακόμα μια φορά, σε αντικομμουνιστικό παραλήρημα, αλλά και με προεξάρχοντα τον κ. Δήμαρχο επιτέθηκαν φραστικά  στην Δημοτική Σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης Κ. Καμαρινού. Έφτασαν στο σημείο να λένε ότι προσπαθεί να «νεκραναστήσει τη Χρυσή Αυγή» η Δημοτική Σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης, επειδή επέμενε με όλα τα μέσα να αποπεμφθεί ο ναζιστής από την αίθουσα και τις επιτροπές του Δήμου!

Θυμίζουμε στο λαό του Αλίμου ότι οι όψιμοι αντιφασίστες του Δημοτικού Συμβουλίου, τόσα χρόνια συναποφάσιζαν με το χρυσαυγίτη ναζιστή και ανέχονταν τη φασιστική, ρατσιστική και μισάνθρωπη προπαγάνδα του, με την δικαιολογία ότι είναι θεσμικό κοινοβουλευτικό κόμμα και εκλεγμένη δημοτική παράταξη.

Διεκδικούμε να σταματήσει κάθε εξυπηρέτηση και διευκόλυνση όσων εκπροσωπούν τη ναζιστική - εγκληματική συμμορία και οργάνωση στο Δήμο μας.

Καλούμε τον λαό του Αλίμου να συνεχίσει τον αγώνα του και να απομονώσει κάθε φασιστοειδές στοιχείο στους χώρους δουλειάς, στα σχολεία, σε κάθε γειτονιά του Αλίμου.

Η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση, ένοχη για τις δολοφονίες του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν, για τις επιθέσεις στους Αιγύπτιους αλιεργάτες και σε συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ και πολλές άλλες εγκληματικές ενέργειες. Όσοι εκλέχτηκαν με το ναζιστικό μόρφωμα δεν έχουν καμιά θέση ανάμεσά μας.

Η θέση των εγκληματιών της Χρυσής Αυγής είναι στη φυλακή.