Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020

ΤΟ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΡΟΥΤΣΗ - ΣΕΒ: Οι εργοδότες έδωσαν γραμμή για νέα αντεργατικά μέτρα στον πιστό τους υπηρέτη



 Την ίδια ώρα που χιλιάδες εργαζόμενοι, νεολαίοι, συνταξιούχοι πλημμύριζαν τους δρόμους της Αθήνας απαιτώντας «Οι ναζί στη φυλακή», σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο υπουργός της εργοδοσίας Βρούτσης άνοιγε για μια ακόμη φορά τις πόρτες του υπουργείου της Εργοδοσίας στον ΣΕΒ.

«Σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας -γιατί η συνάντηση έγινε στα μουλωχτά- φαίνεται ότι ο πιο πιστός υπηρέτης των εργοδοτών, κ. Βρούτσης, παρέλαβε αυτοπροσώπως  το νομοσχέδιο που του ετοίμασε ο ΣΕΒ για τον περιορισμό της λειτουργίας των Συνδικάτων και την κατακρεούργηση των εργασιακών δικαιωμάτων», σημειώνει το ΠΑΜΕ, προσθέτοντας:

«Η αντεργατική επίθεση των εργοδοτών δεν αναστέλλεται. Δεν μπαίνει σε καραντίνα. Με το ραβασάκι τους στον αγαπημένο τους υπουργό τα αφεντικά έδωσαν γραμμή για τα νέα αντεργατικά μέτρα, για διασφάλιση της κερδοφορίας τους με κάθε κόστος. Θα πάρουν Απάντηση!

Όλοι σε αγωνιστική ετοιμότητα. Με τη μαζική, μαχητική τους δράση να βάλουν φρένο στους αντεργατικούς σχεδιασμούς! Με κάθε μέσο, με περιοδείες, εξορμήσεις, συσκέψεις, αφίσες, πανό να ενημερώσουμε την εργατική τάξη για τα αντεργατικά σχέδια κυβέρνησης - εργοδοτών. Να φτάσει σε κάθε εργοστάσιο, σε κάθε επιχείρηση, σε κάθε χώρο δουλειάς το κάλεσμα του Συλλαλητηρίου στις 13 Οκτώβρη.

Όλοι στο συλλαλητήριο στις 13 Οκτώβρη στο Σύνταγμα στις 6.30 μ.μ.

Τώρα μαζικός αγώνας για την προστασία της υγείας και των δικαιωμάτων μας».