Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020

Συνέχεια στην πολιτική εξόρμηση για παραλίες ελεύθερες για το λαό

Συνεχίζεται η πολιτική εξόρμηση της Οργάνωσης Νοτίου Τομέα της ΚΟΑ, με σύνθημα: «Παραλίες ανοιχτές για όλο το λαό». Και όσο συνεχίζεται η εξόρμηση, τόσο πληθαίνουν και οι καταγγελίες του κόσμου για τις συνεχείς ανατιμήσεις... Πιο συγκεκριμένα, στο beach bar που λειτουργεί στην «ανοιχτή» κατά τ' άλλα παραλία του Αλίμου, έγινε ανατίμηση στην τιμή της ξαπλώστρας από τα 6 στα 7 ευρώ! Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε άλλη μια ανατίμηση στην είσοδο της Πλαζ στη Βουλιαγμένη από τα 5 στα 7 ευρώ. Η Οργάνωση του ΚΚΕ καλεί το λαό σε ένταση της πάλης για παραλίες ανοιχτές με δωρεάν και ελεύθερες υποδομές. 

Η εξόρμηση περιλαμβάνει παρεμβάσεις και κινητοποιήσεις για να αναπτυχθεί η λαϊκή διεκδίκηση από κυβέρνηση και τοπικές αρχές, για να εξασφαλιστεί η ελεύθερη πρόσβαση σε όλες τις παραλίες και η κατάργηση της επιχειρηματικής δράσης σε αυτές, ενώ μοιράζεται πλατιά η ανακοίνωση της ΤΟ Νοτίου Τομέα Αττικής του ΚΚΕ.
Στη σημερινή εξόρμηση συμμετείχε και η δημοτική σύμβουλος Αλίμου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Κυριακή Καμαρινού, συζητώντας με δημότες και εργαζόμενους την ανάγκη να μπορούν να απολαύσουν τις παραλίες του Αλίμου δωρεάν.
Ουρά στην ακτή του Ήλιου

Παραλία Ζέφυρος

Τιμοκατάλογος στην ακτή του Ήλιου
Η δημοτική σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Αλίμου συνομίλησε με δημότες




 Μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ υποδέχονται τους λουόμενους με την ανακοίνωση για ελεύθερες παραλίες το χέρι!