Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ: Σε 12 απολύσεις προχώρησε η δημοτική αρχή Αλίμου - «Δεν θα τους αφήσουμε σε χλωρό κλαδί», ξεκαθαρίζει το Συνδικάτο

 

Στην απόλυση 12 εργαζομένων σε παιδικούς σταθμούς προχώρησε η δημοτική αρχή Αλίμου με διά περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Έξω από το Δημαρχείο και κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου πραγματοποιήθηκε παράσταση διαμαρτυρίας από το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής.

Ακολούθησε πορεία σε κεντρικά σημεία του Δήμου Αλίμου όπου ενημερώθηκε ο κόσμος με σχετική ανακοίνωση, ενώ το Συνδικάτο υπογραμμίζει ότι ο αγώνας θα συνεχιστεί με πολύμορφες δράσεις (Δείτε εδώ βίντεο)

Σημειώνει επίσης:

«Για άλλη μια φορά ο δήμαρχος Κονδύλης και οι δημοτικοί σύμβουλοι κρύφτηκαν. Μέσω περιφοράς απέλυσαν 12 συναδέλφους. Με μια εισήγηση-παρωδία και με λόγους που δεν στέκουν ούτε στα παιδιά των παιδικών σταθμών, οδηγούν στην απόλυση μωρομάνες και εργαζόμενους που προσέφεραν χρόνια.

Ακόμα και την ύστατη ώρα δεν τόλμησαν να δουν στα μάτια τους εργαζόμενους. Τους λέμε το εξής: Αν νομίζουν ότι ξεμπέρδεψαν, τους λέμε ότι τώρα αρχίζει. Θα μας βρίσκουν συνέχεια μπροστά τους, δεν θα τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί».