Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ: Νέα κινητοποίηση το απόγευμα στο Δημαρχείο Αλίμου ενάντια σε απολύσεις εργαζομένων


 Από την παράσταση διαμαρτυρίας στις 11 Αυγούστου

Από την παράσταση διαμαρτυρίας στις 11 Αυγούστου

Σε κινητοποίηση σήμερα στις 5 το απόγευμα στο Δημαρχείο Αλίμου καλεί το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής, ενάντια σε απολύσεις εργαζομένων στο πρόγραμμα «Οικογενειακή Εναρμόνιση».

Εκείνη την ώρα είναι παραγραμματισμένη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου δια περιφοράς. Επίσης και χθες Τρίτη έγινε παράσταση διαμαρτυρίας από το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής.

Σε ανακοίνωση καταγγέλλει πως «ο δήμαρχος Αλίμου και η δημοτική αρχή του είναι αποφασισμένοι να ολοκληρώσουν το έγκλημα ενάντια στους συναδέλφους που εργάζονται στο πρόγραμμα "Οικογενειακή Εναρμόνιση"». Προσθέτει πως ο δήμαρχος «δεν μπορεί να κάνει 15αύγουστο αν δεν απολύσει πρώτα μωρομάνες και γυναίκες συναδέλφισσες που έκαναν το "έγκλημα" να πάρουν τις άδειες που δικαιούνται. Για αυτό έχει βαλθεί να γράφει και να ξαναγράφει αποφάσεις και εισηγήσεις για να καλύψει αυτά που δεν καλύπτονται! Αυτή είναι η αντίληψη του δημάρχου Αλίμου για τους εργαζόμενους και τη μητρότητα».

Σημειώνει ακόμα πως «είναι σε πλήρη εξέλιξη ο σχεδιασμός της κυβέρνησης της ΝΔ για απολύσεις στους δήμους. Ο δήμαρχος Αλίμου Κονδύλης και ο δήμαρχος Περιστερίου Παχατουρίδης κάνουν την αρχή. Οι δύο δήμαρχοι της ΝΔ, με τις πλάτες της ΚΕΔΕ, λειτουργούν ως λαγοί για να γίνουν απολύσεις».

Απαιτεί «να πάρουν τώρα πίσω τις απολύσεις! Ανανέωση όλων των συμβάσεων των συναδέλφων! Μόνιμη και σταθερή εργασία για όλους».