Σάββατο 15 Αυγούστου 2020

46ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»: Σε λειτουργία η νέα ανανεωμένη ιστοσελίδα του Φεστιβάλ

 

Σε εξέλιξη είναι το ταξίδι του 46ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» σε όλη τη χώρα, με σύνθημα: «Σοσιαλισμός, για να μπορούμε να ανασαίνουμε, για να νικήσει η ζωή!». Εκδηλώσεις γίνονται και προγραμματίζονται σε πόλεις και χωριά, ενώ με επιμέλεια «χτίζονται» το πρόγραμμα και το περιεχόμενο των εκδηλώσεων κορύφωσής του, στις 17, 18 και 19 Σεπτέμβρη στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης».

Παράλληλα, σε λειτουργία βρίσκεται ήδη η νέα ανανεωμένη ιστοσελίδα του 46ου Φεστιβάλ. Με φωτογραφίες, βίντεο και μοντέρνο σχεδιασμό, στη διεύθυνση http://festival.kne.gr, ο επισκέπτης μπορεί να βρει το λογότυπο και το σύνθημα του Φεστιβάλ, πληροφορίες για το πρόγραμμα των μεγάλων σκηνών στο Φεστιβάλ της Αθήνας, για τους υπόλοιπους χώρους του, την πρόσβαση στο πάρκο «Αντ. Τρίτσης» κ.ά.

Στην ενότητα «ένα Φεστιβάλ "αλλιώς"», με γραφικά και έξυπνα σχόλια η ΚΝΕ περιγράφει τα βασικά μέτρα προστασίας που θα ληφθούν, ενώ στην ενότητα «το Φεστιβάλ μας», με βίντεο, συνθήματα, κείμενο και φωτογραφίες παρουσιάζει το πώς στήνεται αυτό το μεγάλο πολιτικό - πολιτιστικό γεγονός, με το μεράκι και τη συλλογική εθελοντική δουλειά των μελών και φίλων της ΚΝΕ και του ΚΚΕ. Στην ενότητα «το "ταξίδι" του Φεστιβάλ» μπορεί κανείς να δει τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις σε δεκάδες πόλεις της χώρας με τις ημερομηνίες και τους ομιλητές τους, ενώ στην ενότητα «ιστορία» μπορεί κανείς να παρακολουθήσει το εξαιρετικό βίντεο - αφιέρωμα που είχε φτιάξει η ΚΝΕ το 2014 για τα 40 χρόνια που συμπλήρωσε τότε αυτός ο ξεχωριστός νεανικός θεσμός.