Πέμπτη 27 Μαΐου 2021

Σήμερα Πέμπτη η μεγάλη συγκέντρωση ενάντια στον νόμο - έκτρωμα, στις 7.30 μ.μ. στο Σύνταγμα


 Σήμερα, Πέμπτη, στις 7.30 μ.μ. πραγματοποιείται η μεγάλη συγκέντρωση του ΚΚΕ στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα, με ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος, Δημήτρη Κουτσούμπα, με σύνθημα «Να μην περάσει το αντεργατικό έκτρωμα. Με ανατροπή γεννιούνται οι ελπίδες, κερδίζεις τη ζωή».

Με τη συγκέντρωση κορυφώνεται μια πολύμορφη δράση του Κόμματος και της ΚΝΕ, με τις Οργανώσεις, τα μέλη και τους φίλους να φτάνουν με το κάλεσμα του ΠΓ της ΚΕ σε χιλιάδες εργαζόμενους, στο Λεκανοπέδιο και σε όλη τη χώρα, κάνοντας τη νύχτα μέρα για την όσο το δυνατόν πιο μαζική συμμετοχή.

Οι προσυγκεντρώσεις της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ

Οι προσυγκεντρώσεις των Οργανώσεων Αττικής του ΚΚΕ και της ΚΝΕ για τη συγκέντρωση του Κόμματος, σήμερα, Πέμπτη 27 Μάη, στο Σύνταγμα, έχουν προγραμματιστεί για τις 6.30 μ.μ. στα εξής σημεία:

Παλιά Βουλή: Τηλεπικοινωνίες, Τουρισμός - Επισιτισμός, Βιομηχανία, Μεταφορές, Εμπόριο - Υπηρεσίες, Χρηματοπιστωτικό, Καλλιτέχνες, Βορειοδυτική Αττική, Δυτική Αθήνα, Κατασκευές, Νοτιοδυτική Αθήνα.

Προπύλαια: ΑΕΙ - Ερευνα, Εκπαιδευτικοί, Υγεία - Πρόνοια, Δικηγόροι, Βόρεια Αθήνα, ΜΜΕ, Ανατολική Αθήνα.

Στύλοι Ολυμπίου Διός: ΟΤΑ - Δημόσιας Διοίκησης, Α' Αθήνας, Νότια Αθήνα.

Πλατεία Μοναστηρακίου: Πειραιάς, ΕΒΕ, Μεσόγεια - Λαυρεωτική.

Για τη συμμετοχή στη μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Σύνταγμα, θα δρομολογηθούν λεωφορεία από συνοικίες της Αττικής (διαβάστε εδώ αναλυτικά).